3.9.2020: Aikataulukirje on lähetetty 2.9.2020 ja julkaistu nyt nettisivuille.

Koronan leviämisen ehkäisy: Näyttelyalueella noudatetaan AVI:n, THL:n, OKM:n ja Kennelliiton ohjeita yleisötapahtumien ja koiranäyttelyiden järjestämisessä.

 • Näyttelyyn ei saa tulla oireisena (yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Portilla selvästi oireinen ihminen pysäytetään ja pääsy näyttelyalueelle estetään. 
 • Lähikontaktia tulee välttää. Pidetään 1–2 metrin turvaväli henkilöiden välissä. Jokainen paikalle tuleva on vastuussa ylläpitämään turvavälejä! Myös trimmauspisteissä ja teltta-alueilla on muistettava turvaetäisyydet. 
 • Hyvä käsihygienia estää koronatartuntoja. Tultaessa näyttelyalueelle tulee käyttää porttien lähettyvillä olevaa käsidesiä. Käsienpesupaikka löytyy wc:n läheltä.
 • Näyttelyalueella oltaessa suositellaan käyttämään kasvosuojia ja suojakäsineitä. Näyttelykehässä tulisi jokaisen koiran esittäjän käyttää kasvosuojaa, tämä edesauttaa tuomarin, kehäsihteereiden ja muiden esittäjien turvallisuutta. Näyttelyalueen porteilta voi ostaa kasvosuojia hintaan 5e/kpl. 
 • Tapahtumaan sallitaan yleisöä (esim autokuski, lapset, esittäjä, jne), mutta toimikunta pidättää oikeuden rajoittaa näyttelypaikalle tulevaa yleisöä, jotta koronan leviämisen ehkäisemiseksi olevat määräykset voidaan koko ajan täyttää.
 • Mikäli näyttelyssä käyneiltä todetaan koronavirus tartunta, tekevät viranomaiset tartunnanjäljityksen muiden altistuneiden henkilöiden löytämiseksi. Näytteilleasettajien yhteystietojen käyttö on ohjeistettu aikataulukirjeessä. Näyttelypaikalla kerätään yhteystiedot muista tapahtumaan osallistuneista perhekunnista - tietojen jättäminen on vapaaehtoista, mutta omaa terveyttä tukevaa. Yhteystiedot tulee täyttää etukäteen tätä varten laaditulle lomakkeelle, ja tämä tulee palauttaa näyttelyalueen ensiaputeltan edessä olevaan palautuslaatikkoon. Näitä täytettyjä lomakkeita säilyttää näyttelyn rahastonhoitaja, ja mikäli tarvetta luovuttaa täytettyjä lomakkeita viranomaisille ei tule, hän tuhoaa lomakkeet 1kk päästä.
 • Suositellaan, että riskiryhmään kuuluva henkilö ei osallistu näyttelyyn.
 • Tuomaritelttaan eivät saa tulla muut kuin tuomari ja toimitsijat. Arvostelut ja ruusukkeet noudetaan erilliseltä tätä varten olevalta pöydältä.


21.8.2020: 

Norjalaiset tuomarit (Mona Selbach, Espen Engh ja Svein Helgesen) ja islantilainen tuomarimme (Viktoria Jensdottir) eivät pääse matkustamaan Suomeen valtioneuvoston keskiviikkona antaman matkustusrajoituspäätöksen pohjalta

 • Näiden tuomareiden rodut siirtyvät seuraaville tuomareille:
  • ryhmän 1 rodut siirtyvät Pirjo Aaltoselle, Elina Haapaniemelle ja Harto Stockmarille
  • ryhmän 2 rodut siirtyvät Pirjo Aaltoselle
  • ryhmän 3 rodut siirtyvät lähes kaikki Pirjo Hjelmille - paitsi irlanninterrieri ja kääpiöbullterrieri siirtyy Elina Haapaniemelle
  • ryhmän 5 rodut siirtyvät lähes kaikki Perttu Ståhlbergille - paitsi  alaskanmalamuutti, kishunkoira, koreanjindonkoira, ja siperianhusky siirtyy Elina Haapaniemelle 
  • ryhmän 8 rodut siirtyvät Pirjo Aaltoselle, Elina Haapaniemelle, ja Tuula Savolaiselle
  • ryhmän 9 rodut siirtyvät Henrik Hanneliukselle, Kaisa Metteri-Goldille, Tuula Savolaiselle, Harto Stockmarille ja Marja Talvitielle


13.8.2020: Porvoon näyttely ja Royal Canin näyttely Helsingissä ovat sopineet pyrkivänsä järjestämään lauantain Junior Handler kilpailut eri aikaan, jotta JH-kilpailijat pystyvät halutessaan osallistumaan lauantaina sekä Piirinmestaruus kilpailuun Porvoossa, että SM-osakilpailuun Helsingissä. Porvoossa JH-kilpailu alkaa viimeistään klo 10, ja Royal Caninissa aikaisintaan klo 14.


11.8.2020: Sebastian Harnik on estynyt saapumaan näyttelyyn. 

 - Sebastian Harnikin 9-ryhmän rodut siirtyvät Maija Mäkiselle - paitsi shih tzu Tarja Löfmanille, ja 2 ryhmän rodut siirtyvät Maija Mäkiselle - paitsi bullmastiffi ja englanninbuldoggi Tuire Okkolalle, ja hovawart Mona Selbachille

 - Christofer Habigin jäljellä olevat 2 ryhmän rodut siirtyvät seuraaville tuomareille: pinseri, sarplaninac ja tanskandogit Maija Mäkiselle, pyreneittenmastiffi Tuire Okkolalle, snautserit Mona Selbachille, rottweiler Marja-Leena Kurviselle ja sao miguelinfila Marja Talvitielle.


10.8.2020: Christofer Habig, Patsy Hollings ja Mats Lindborg ovat estyneitä saapumaan näyttelyyn. Heidät korvataan seuraavasti:

 - Kaikki Patsy Hollingsin rodut siirtyvät Marja Talvitielle,

 - Mats Lindborgin 1-ryhmän rodut siirtyvät Tarja Löfmanille - paitsi valkoinen paimenkoira Saija Juutilaiselle, ja 3 ryhmän rodut siirtyvät Kaisa Metteri-Goldille, ja

 - Christofer Habigin 1,5,9 ryhmän rodut siirtyvät Saija Juutilaiselle - paitsi coton de tuléar Tarja Löfmanille, ja 2 ryhmän roduista iso osa siirtyy Saija Juutilaiselle


5.8.2020:

- Näyttelypaikalle ei saa tulla sairaana. Myöskään hengitystieoireiset ihmiset eivät saa tulla näyttelypaikalle.
- Näyttelyluettelo ilmestyy vain sähköisenä. Rotukohtaisia tulosteita saa ostaa näyttelyn toimistosta.
- Pyrimme välttämään käteisen rahan käsittelyä ja toimikunta selvittää parhaillaan mahdollisten mobiilimaksujen käyttöönottoa.


3.8: Zorica Blomqvist on estynyt saapumaan näyttelyyn, joten hänen tilalleen saapuu Svein Helgesen Norjasta.


28.7 näyttelytoimikunta on päättänyt seuraavia linjauksia näyttelyn osalta:

 • Näytelyssä ei järjestetä ryhmäkilpailuja.
 • Näyttelyyn sallitaan yleisöä, mutta toimikunta pidättää oikeuden rajoittaa paikalle tulevaa yleisöä. Lapsi saa tulla mukana näyttelypaikalle.

Copyright © Kaikki oikeudet pidätetään